BLOG

Uusimmat kuulumiset ohjelmistotalosta

Tilannepäiväkirjan päivitys kesän lopulla 2013

Tilannepäiväkirja, Timo Virtanen

Hyvää elokuuta, nyt kun lomatkin alkavat olla takanapäin, tuomme ilouutisia lievittämään arjen tuskaa! Tarjoilemme piakkoin päivityksen tilannepäiväkirjaan. Ajankohta tulee olemaan näillä näppäimin lauantai 31.8.2013. Tarkempi ajankohta kellonaikoineen tarkennetaan myöhemmin. Toiveiden tynnyristä kaivoimme toivotuimmat ja toivottavasti tarpeellisimmat toteutettavissa olevat ominaisuudet. Näistä ynnäys alla.

Tuki linkeille

kuva

kuva

Tilannepäiväkirjaan kirjoitetut linkit toimivat nyt linkkeinä (esim. www.ocllo.fi ja http://www.ocllo.fi). Tämä on erityisen kätevää, jos halutaan viitata vaikkapa intranetissä sijaitseviin tiedostoihin. Unohtamatta tietenkään linkkejä muualle verkon syövereihin!

Uuden tilannepäiväkirjan luominen

kuva

“Tekiköhän joku tästä aiheesta jo tilannepäiväkirjan, vai aloitanko minä?”

Uuden tilannepäiväkirjan luonti onnistuu nyt poistumatta tilannepäiväkirja-listauksesta. Tämä helpottaa päällekäisten tilannepäiväkirjojen havaitsemista.

Arkistossa on otettu käyttöön sivutus

kuva

Arkisto latautuu nyt nopeammin kuin koskaan. Arkistoon saavuttaessa ladataan vain kymmenen tuoreinta arkistoitua tilannepäiväkirjaa ja vasta tarvittaessa ladataan vanhempia.

Palautelomake

kuva

Palautekyselyyn tulleiden vastauksien perusteella (johon voit vieläkin vastata!) päätimme tuoda palautelomakkeen käyttäjien ulottuville. Koskipa asiasi sitten kehitysehdotuksia taikka muuta palautetta, sen voi nyt lähettää meille palautelomakkeen kautta. Lomakkeen löydät Tila-sovelluksesta, oikeasta yläreunasta, heti sisäänkirjautumisen jälkeen.

Loppusanat

Illat pimenevät ja pian tippuvat lehdetkin puista. Toivotamme voimia ja jaksamista nyt kun sukelletaan taas pimeään kauteen. Synkkää tulee olemaan, mutta ei synkistellä!

“Te tiedätte, mikä määräraha on. Se on raha joka pitää käyttää, mutta ei karkkiin. Karkki pilaa hampaat ja lihottaa. Lihavuus taas johtaa silmäpainesairauteen. Ja silmät ovat tunnetusti sielun peili. Te tiedätte mikä peili on, lasinen heijastava kuvastin.” -Rauno Repomies

Timo Virtanen

Konstikas kielenkäyttäjä. Joskus väärässä. Osa Oclloa jo ennen kuin sillä oli nimeä.

Takaisin blogisivulle